Vironwood de tuinmeubel trend van 2019

Het jaar 2018 is alweer bijna voorbij en dus is het de hoogste tijd om alvast even vooruit te blikken naar 2019. We geven je alvast even een sneak preview van de belangrijkste tuintrends voor 2019. Ben jij ook opzoek naar de laatste trend voor in je achtertuin lees dit artikel dan eens over Vironwood.

Vironwood

Vironwood is een zeer uniek en bijzonder materiaal met een prachtige houtuitstraling. Het materiaal is vervaardigd uit een hoogwaardig kunststof met een luxe afwerking, wat de look en feel van houten heeft. Het materiaal heeft als voordeel dat het niet snel zal scheuren of verkleuren. De Vironwood tuinmeubelen zijn gemaakt van een volledig recyclebaar kunststof en dus zeer milieuvriendelijk. De frames van de tuinmeubelen zijn gemaakt van zeer stevig aluminium wat onderhoudsvrij is. Aluminium is stevig, licht van gewicht en roest niet. Ideaal voor gebruik buitenshuis! Vele mogelijkheden met vironwood.

Het vironwood is een zeer innovatief nieuw materiaal dat gebruikt kan worden voor het maken van prachtige tafelbladen en andere meubelen. Zowel voor gebruik binnenshuis als buitenshuis is het super efficiënt. Het materiaal is gemaakt van kunststof. Vironwood is het moderne alternatief voor het natuurlijke teakhout dat soms nog wel eens ergens wat steken laat liggen. Kijk eens bij Fonteyn daar hebben ze ook een groot aanbod Vironwood.

Vironwood is dus in het kort:

gemakkelijk te reinigen

Uv-bestendig

Zeer solide en van stevig materiaal gemaakt

Bevat geen gevaarlijke chemicaliën

100% recyclebaar en milieuvriendelijk

Dus de keuze moet eigenlijk heel makkelijk zijn en dus Vironwood!

Tuin

Warning: Illegal string offset 'sidebar' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'sidebar_position' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 27