Ontwerp met behulp van planten

Ontwerp met behulp van planten

Het kiezen van de juiste planten kan helpen om buiten de gewenste stijl te creëren en hier zijn de belangrijkste planten waaruit je kunt kiezen om zes verschillende tuinstijlen tot leven te brengen

Stedelijke tuinplanten

Omdat er vaak een tekort aan ruimte is, moeten planten in stadstuinen aan bepaalde voorwaarden voldoen. Als je verstandig kiest, kun je een stijlvolle, moderne tuin aanleggen.


Planten die leven aantrekken

Breng door de juiste planten te kiezen je tuin tot leven, leun dan achterover en geniet van het kijken naar de vogels, de bijen, de vlinders en nog veel meer.


Mediterrane tuinplanten

Het aanleggen van een overtuigende mediterrane tuin is voor veel tuinierders een populaire ambitie. Begin echter met een paar planten en dan kan het bijna niet meer misgaan.


Moderne tuinplanten

Samen met een heldere, geometrische uitstraling, hebben hedendaagse tuinen planten nodig die passen in een sterke, architectonisch gestuurde stijl.


Formele tuinplanten

Een formeel tuinontwerp is aan de hand van balans, symmetrie, rechte lijnen en geometrische vormen ontworpen. Er zijn zeker enkele planten, die in deze stijl passen, maar het zal voornamelijk een kwestie zijn van hoe je ze gebruikt.


Landelijke tuinplanten

Tuinen in een landelijke stijl hebben groene en wulpse planten nodig om die uitstraling te kunnen krijgen. Gebruik om dit te kunnen bereiken een aantal basisplanten.

Tuin

Warning: Illegal string offset 'sidebar' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'sidebar_position' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 27