Japanse tuin

Dag allemaal. Leuk dat je weer een blog van mij bezoekt! Deze keer ga ik het hebben over mijn vakantie naar Japan.Hier heb ik echt hele mooie tuinen en planten gezien. Terug in Nederland ben ik begonnen aan mijn eigen Japanse tuin. Ik neem je graag mee naar mijn vakantie en mijn tuin. Veel leesplezier!

Mijn vakantie

Dit jaar zijn wij samen naar Japan gegaan. Hier heb ik heerlijk genoten van luxe, plezier en de mooie natuur. Zo zijn wij ook een dagje naar een kleiner dorp gegaan. Hier zagen wij veel mooie tuinen. Tuinen die heerlijk rustgevend waren ingedeeld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bonsai boompjes en de Japanse Esdoorn. Alle tuinen die wij zagen waren goed onderhouden. Na wat gesprekken met diverse japanse gastheren en gastvrouwen kwamen wij erachter dat een Japanse tuin maken en onderhouden een van de grootste hobbies is voor veel Japanse gezinnen. Zo ook bij die van ons. Van verschillende mensen hoorden wij dat een aantal bomen en planten sowieso in een Japanse tuin horen. Bonsai bomen, Japanse Azalea en Japanse Esdoorns. Daarnaast is het belangrijk dat de tuin rustgevend is ingedeeld en alle bomen en planten rust creëren en geen drukte.

Mijn tuin

Weer terug in Nederland zijn wij direct begonnen in onze tuin. Hier hebben wij alle planten weggehaald die te druk waren en niet paste in onze vernieuwde rustige japanse tuin. Hierna ben ik online gaan zoeken welke planten en bomen ik graag in mijn tuin wou hebben. Al snel kwam ik toch weer terug op een bonsai boom, Japanse Azalea en de Japanse Esdoorn kopen. Toen ik online ging zoeken kwam ik uit bij Tuinplant.nl. Na het bekijken van de website en het bedrijf besloot ik daar mijn planten en bomen te kopen. Hierna kwamen ze erg snel thuis en kon ik echt beginnen. Het eruit halen van alle bomen en planten was het zwaarste werk. nadat dit gelukt was begon ik met de bomen. Deze plaatste ik op een rustgevende locatie. Hierna kwamen de planten. Toen dat allemaal klaar was besloot ik was gras te zaaien in mijn tuin. Hierdoor heen wou ik een pad met losliggende stenen. En zo ontstond er ineens mijn Japanse tuin!

Tuin

Warning: Illegal string offset 'sidebar' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'sidebar_position' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 27