Houtbouw project in onze tuin

Dag allemaal! Vandaag weer een nieuwe blog. Deze keer heb ik echt iets heel erg leuks! Ik heb vast wel eens verteld over onze woning. Wij zijn steeds bezig met het vernieuwen en verbouwen om de woning perfect bij onze wensen te laten passen. Zo zijn we net klaar met onze tuin. Hier hebben wij erg veel mee gedaan. Wij houden beiden erg veel van houtbouw projecten. Daarom hebben wij gekozen om een houten veranda te laten plaatsen. We hebben erover nagedacht om dit zelf te doen, maar uiteindelijk hebben wij besloten om het te laten doen. In deze blog neem ik je mee in onze beweeg voering. Waarom wij gekozen hebben om het te laten doen. En ook naar welke mogelijkheden wij hadden en uiteindelijk gekozen hebben. Mocht je nog vragen hebben stel ze gerust! De blog lees je in ongeveer 5 minuten. Veel leesplezier!

Houten veranda
Toen wij begonnen met de indeling van onze nieuwe tuin hebben wij eerst goed nagedacht wat wij allemaal in onze tuin wilden doen. Zo dachten wij aan feestjes, verjaardagen, barbecues en lekker ‘s avonds aan een kampvuurtje zitten. Allemaal zaken die wij regelmatig doen of gaan willen doen. Hierna besloten wij om te gaan kijken welke attributen wij hiervoor nodig hadden. Al snel kwamen wij terecht bij een veranda van hout. Hierna zijn we gaan kijken naar wat voor een grote veranda wij willen. Hier kwamen wij bij een veranda die aan de achterkant van ons perceel helemaal in de breedte liep. Graag zouden wij er ook een schuur aan vast willen hebben. Dat vonden wij erg praktisch om alle tuinspullen op te ruimen.

De zoektocht
Goed. Nu wij wisten wat voor iets wij wouden hebben werd het tijd om een partij te vinden die betrouwbaar is, kon maken wat wij in gedachten hadden en die zelf wellicht ook nog met ideeën kwamen. Na veel offertes, veel gesprekken en veel afspraken kwamen wij er maar niet uit. Op heel pagina 1 van Google kwam er geen bedrijf die betaalbaar was, wist waar ze het over hadden en die zorgde dat het een mooi project werd. Na zoeken op pagina twee kwamen wij bij een bedrijf genaamd donker houtbouw. na een goed gesprek met de eigenaar en een mooie offerte hebben wij besloten om met hen in zee te gaan. Daar hebben wij tot nu toe geen spijt van. Nadat wij de offerte getekend hadden is Donker houtbouw snel aan de slag gegaan en heeft een geweldige veranda van hout voor ons gemaakt. Wij zijn zeer tevreden hierover. De houten veranda van Donker Houtbouw was zeker een aanrader!

Goed dit was hem weer voor deze week. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt!

Tuin

Warning: Illegal string offset 'sidebar' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'sidebar_position' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 27