Hoe zit je comfortabel in de tuin? 

Lekker luieren in de tuin… heerlijk! Wie houdt er nou niet van om te relaxen in de tuin? Maar hoe kan je nou optimaal genieten zonder dat je last heb van insecten of de felle zon? Ik zit het liefst lekker de hele dag in de tuin. Wat wel het vervelende is die felle zon en vervelende vliegjes. In dit artikel ga ik je handige tips vertellen die jou gaan helpen! 

Wierook

Vliegen vinden de geur van wierook niet fijn. Daarom gaan ze er ook niet op af. Steek in de tuin wat wierook op en je zult merken dat de vervelende vliegjes niet meer zullen komen. Wierook heb je in heel veel verschillende soorten en geuren. Ik raad aan om een geur te zoeken waar jij van houdt. Zo kan jij nog meer relaxen en de vliegjes blijven weg. Heb jij je ramen en deuren wel eens open in de zomer? Komen de vliegjes dan ook? Maak dan snel gebruik van horren voor je ramen en deuren. 

De zon 

De zon is natuurlijk hartstikke lekker in de zomer. Soms ben je het ook wel zat als je de hele dag buiten in de zon zit. Wat heel handig is een verandazonwering. Een verandazonwering creëert een schaduw voor je in de tuin. Super handig dus! Een verandazonwering kan je handmatig open en dicht klappen. Zo heb jij een schaduw in je tuin wanneer je wilt! 

Ligbedden 

Heb jij al ligbedden in je tuin? Nee? Schaf ze direct aan. Ligbedden zijn da bomb! Heerlijk liggen in je tuin en een dutje doen. Ligbedden kun je op verschillende standen zetten. Ze zijn in veel verschillende kleuren en soorten te verkrijgen. Vet chill! 

In de tuin zitten is heerlijk. Ik hoop dat ik je met deze tips het nog comfortabeler heb gemaakt. Heb jij ook nog handige ideen? Laat het mij weten!

Tuin

Warning: Illegal string offset 'sidebar' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 26

Warning: Illegal string offset 'sidebar_position' in /home/aegwewad/domains/floraliashowtuin.nl/public_html/wp-content/themes/footage/sidebar.php on line 27